Interested in new retail spaces? Limited availability left!

Property Enquiry

+355 69 801 4999

Interested in new retail spaces? Limited availability left!About Us

Vlora Marina

The Residences

The Hotels

The Marina

The Promenade

Investment

News

Contact

+355 69 801 4999

Tani më lehtë!

Mirë se vini në apartamentin tuaj

tërësisht të mobiluar!

Shërbim ekskluziv i paketave të interior dizajn.
EN
Tani është momenti!

Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth opsioneve në dispozicionin tuaj.


SAPO MORI NJË TJETËR KUPTIM!

SAPO MORI
NJË TJETËR KUPTIM!

Nga konceptimi në realizim, ne menaxhojmë të gjithë procesin. Modernizoni hapësirën tuaj me paketat tona të interior dizajn, për një apartament tërësisht të mobiluar.

Paketa “Comfort”

Perfeksion

Mësoni më shumë

Mësoni më shumë

Paketa “Premium”

Mësoni më shumë

Paketa
“Elite”

Mësoni më shumë

Arredojmë shtëpinë tuaj me pajisje premium, plot stil, elegancë dhe cilësi maksimale.

Zgjidhni mes një game të gjerë pajisjesh, dekori dhe ndriçimi, të përzgjedhura nga brandet më të mira në treg.

Vlora Marina, një fillim i ri!

Tani është momenti!

Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth opsioneve në dispozicionin tuaj.


This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds