Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

1 + 1

Pamje Qytet-Park
Sipërfaqe neto: 117 m2
Sipërfaqe Total: 140 m2
Shijoni elegancën e vërtetë me apartamentin tonë autentik 2+1 në një nga zonat më të bukura të qytetit. Ky apartament i dizajnuar me kujdes dhe me planimetri të rregullt ofron një ambient të këndshëm dhe modern për të jetuar.