Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

GJITHMONË IN DHE ON

Shëtitorja e Vlora Marinës shtrihet buzë detit, në një vend me potencial të jashtëzakonshëm, duke rigjallëruar zonën dhe njëkohësisht duke lidhur shëtitoren ekzistuese me plazhin ranor 2 km të gjatë.
Kalimi në shëtitore është një eksperiencë e paharrueshme, ku mund të shijoni një kohë të bukur falë lidhjes direkte me një shumëllojshmëri të pafundme baresh, restorantesh, dyqanesh dhe shërbimesh të tjera.

Kafene dhe restorante të rafinuara

Hapësira për argëtim

Dyqane dhe destinacion për shopping

Sporte për aventura dhe relaks

Palestër e hapur buzë detit

NJË PERËNDIM I ÇMUAR

Filloni çdo ditë një udhëtim të ri për të shprehur stilin tuaj të jetesës. Të jetosh emocionet e aventurave të pakufizuara,duke kaluar tokat, detet, qiejt dhe duke e ditur se komoditeti i portit tuaj do t'ju presë gjithmonë. Gjithçka ka të bëjë me udhëtimin dhe me kë udhëton.

MË SHUMË SE NJË SHËTITORE

Një pjesë e shëtitores ndjek rrugën drejt qendrës dhe dega tjetër shtrihet përgjatë bregut. Vlora Marina do të jetë një ‘lungomare’ klasike që shtrihet nëpër park sipas një zhvillimi të planifikuar.

Këto shtigje këmbësore janë lidhjet kryesore të projektit nga lindja me perëndimin duke e renditur në një nga shtëtitoret më të bukura bregdetare.