Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

Cilat janë llojet e apartamenteve?

Vlora Marina ofron 850 apartamente, 161 nga të cilat janë apartamente të branduara.
Apartamentet kanë tipologji të ndryshme: 1+1, 2+1, 3+1

Cila është vendndodhja e saktë e projektit?

Adresa: Porti i Vlorës, Skelë

Kur është planifikuar përfundimi i projektit?

Afati kohor i zhvillimit të projektit, përfshirë ndërtimin e marinës është
i ndarë në disa faza:

2023-2026 - Ndërtesat; B3, B4, C4, C5, D4 & B2 deri në vitin 2027.
Në këtë periudhë, do të përfundojë një pjesë e infrastrukturës lidhur me objektet
si më poshtë:
2022-2027 - Marina dhe objektet (ndërtesat dedikuar Marinës)
2024-2028- Godina A2
2024-2026- Godina A3, D2, D3
2024-2027 - Godina C2, C3
2026-2028 – Godina B1, C1

Çfarë është një apartament i branduar?

Apartamentet e branduara janë zakonisht një partneritet ndërmjet një brandi të njohur dhe një zhvilluesi.
Brandi i jep një licensë zhvilluesit për të tregtuar dhe shitur rezidencat që përfshijnë markat e tyre.
Ajo që i dallon apartamentet marka nga apartamentet e tjera në rezidencë është shërbimi i ofruar.

*Ky është një përkufizim i përgjithshëm thjesht për qëllime informimi

Nëse apartamenti im bëhet pjesë e Programit të Qiradhënies, a mund ta përdor për pushime?

Klientët, të cilët bëhen pjesë e Programit të Qiradhënies do të kenë mundësi ta përdorin apartamentin e tyre 5 javë në vit, por gjatë sezonit veror e përdorin atë për 10 ditë.

Si do të funksionojë riparimi apo rinovimi i ndërtesës?

Pas dorëzimit të njësisë për kategori të ndryshme punimesh (të cilat do të specifikohen në një moment të dytë), sigurohet një garanci 1-2 vjeçare.

Çfarë facilitetesh ka brenda saj Vlora Marina?

Marina do të përfshijë brenda saj njësi të ndryshme shërbimi si dyqane të brandeve kombëtare dhe ndërkombëtare.

 • Ushqim dhe Pije - 2 (marka premium kombëtare dhe ndërkombëtare)
 • Shitje me pakicë - 11 (dyqane, brande premium)
 • Njësi shitje - 16
 • Supermarket – 1 (produkte vendase dhe ndërkombëtare)
 • Elektronikë - 1 (markë e njohur)
 • Shërbime - 9
 • Zona argëtimi - 2
 • Zona argëtimi për fëmijë - 5
 • Wellness SPA – 4

 

Si mund të bëj një rezervim në aplikacionin tim të ri?

Klienti kalon nëpër disa hapa për të rezervuar një njësi.
Një prezantim i përgjithshëm i projektit bëhet nga menaxheri ynë i shitjeve, i cili paraqet gjithashtu opsione specifike sipas kërkesave të klientit.
Pasi klienti zgjedh njësinë, ai ka mundësinë të negociojë mënyrën e pagesës, ku duhet që të kryhet së paku 30% e vlerës totale të asaj që konsiderohet si kësti i parë.
Pasi klienti pranon ofertën, menaxherët e shitjeve vazhdojnë me rezervimin e njësisë, e cila do të jetë në status rezervimi për një periudhë të caktuar.
Gjatë kësaj periudhe klienti dhe menaxheri i shitjeve përgatisin marrëveshjen, e cila është gati për t'u dërguar tek noteri dhe për t'u nënshkruar nga klienti.

Cila është skema e pagesës?

30% e shumës së kontratës duhet të paguhet brenda një muaji nga momenti i nënshkrimit të kontratës.
60% e shumës së kontratës do të paguhet sipas fazave të ndërtimit.
10% e shumës së kontratës do të paguhet me njësinë (- 3% duhet të paguhet pasi akti të lëshohet nga autoriteti përkatës)

Cilat janë mundësitë për ambiente komerciale të disponueshme në Vlora Marina?

Vlora Marina do të ofrojë një sërë mundësish komerciale për bizneset që kërkojnë të operojnë në zonë. Disa nga mundësitë përfshijnë hapësira për njësi tregtare, restorante, kafene, bare dhe vende argëtimi. Gjithashtu, ka mundësi për bizneset që ofrojnë shërbime të tilla si agjenci udhëtimesh, varka me qira dhe pajisje për sporte ujore me qira. Marina është një destinacion popullor për turistët e huaj dhe vendas, duke u ofruar bizneseve trafik të mjaftueshëm klientësh potencialë.

Cilat brande gjejmë tek Vlora Marina?

Brandet e para pjesë e Vlora Marina përmenden më poshtë, ashtu si edhe shumë të tjera që do të vijnë dhe do të jenë pjesë e komunitetit premium të markave që do të mirëpresë Vlora Marina.

Dyqane
Women'Secret, Parfois, Geox, Okaidi, Carpisa, Aldo shoes
F&B Ulliri, Yamato

Cilat janë avantazhet apo përfitimet e të pasurit një njësi komerciale në Vlora Marina?

Vendndodhja kyçe: Vlora Marina ndodhet në një pozicion strategjik në Rivierën Shqiptare, me akses të lehtë në plazhet dhe atraksionet përreth. Kjo e bën atë një destinacion ideal për turistët e huaj dhe shqiptarë.

Qendër tregtare dinamike: Marina është një qendër tregtare plot gjallëri, me një larmi biznesesh që operojnë në zonë. Kjo ofron mundësi të pafundme për krijim kontaktesh dhe lidhjesh, promovim të ndërsjellë dhe bashkëpunim.

High Foot Traffic: With its popularity as a tourist destination, Vlora Marina enjoys high foot traffic.

Ekonomia në rritje: Ekonomia e Shqipërisë ka shënuar rritje të qëndrueshme në vitet e fundit, duke e bërë atë një destinacion tërheqës për bizneset që synojnë të zgjerohen në tregje të reja.

Cilat janë disa nga veçoritë unike që ofron Vlora Marina?

Teknologjia e fundit: Vlora Marina siguron pajisje moderne si siguri 24/7, internet me shpejtësi të lartë, furnizim me energji elektrike, ujë, dushe, shërbime lavanderie, parking, karburant, asistencë teknike dhe menaxhim mbetjesh.

Vende ankorimi: Marina ka 438 vend-ankorimi që mund të strehojnë jahte deri në 40 metra të gjatë

Miqësore ndaj mjedisit: Marina është zhvilluar duke patur në fokus të qenit miqësore me natyrën, nëpërmjet përdorimit të sistemeve të ndriçimit me eficencë energjie dhe sistemit të menaxhimit të mbetjeve.

Ngjarje kulturore dhe argëtuese: Marina do të mirëpresë një sërë ngjarjesh kulturore dhe argëtuese gjatë gjithë vitit, duke përfshirë koncerte, ekspozita arti dhe shfaqje ndërkombëtare me jahtet.

Pse një klient duhet të investojë për të blerë një apartament në Vlora Marina?

Pozicioni strategjik: Vlora Marina është një portë e hapur, e vendosur në një qytet modern, i cili rrethohet nga dy dete, ai Adriatik dhe deti Jon. Afërsia që do të ketë me Aeroportin Ndërkombëtar të Vlorës dhe tunelin e Llogarasë do ta pasurojë qytetin me më shumë turistë.
Mënyrë jetese e rafinuar: Vendndodhja u siguron apartamenteve një pamje të bukur nga deti, me sipërfaqe të mëdha dhe veranda të hapura

   • Çdo ndërtesë do të ketë një pritje në katin e parë kushtuar rezidentëve.
   • Cilësia e ndërtimit në rezidencë është e standardeve të larta.
   • Projekti ofron siguri 24 orë, shërbime dhe aktivitete të ndryshme për banorët e tij.

Programi i Qiradhënies:Ky program menaxhohet nga ekipi ynë i përkushtuar duke nënshkruar kontratën dhe është një mundësi unike për rezidentët për të gjeneruar të ardhura nga investimi i tyre.
Financimi i pronësNë bashkëpunim me banka të përzgjedhura në Shqipëri, Vlora Marina ofron mundësi financimi pa kolateral për rezidentët dhe jorezidentët në Shqipëri.