Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

Një Marinë Unike

Kaloni toka, dete dhe qiej, duke e ditur se do të zbarkoni përherë në portin që do t’ju dhurojë ndjenjën më komode në botë. Vlora Marina është pikënisja perfekte për udhëtimin tuaj të paharrueshëm në Mesdhe, Ballkan dhe plazhet e paprekura të deteve Jon dhe Adriatik.

Vendi i duhur për të ndaluar pas një udhëtimi të gjatë detar, me kapacitet për të strehuar jahtet dhe super-jahtet deri në 40 metra të gjatë. Një marinë që ofron të gjitha kënaqësitë për një lundrim të lehtë, të sigurt dhe relaksues.

Sipërfaqja totale e projektit 27,445 m2
Kalaja e Re Lindore siperfaqe 2500 m2 nga e cila

    • Rruge e shtruar
    • 2,000 m2 Skelë shtyllash

Mund të ankorohen në mënyrë të sigurtë 438 vende frenimi, varka deri në 50 m të gjata.

Sipërfaqja e Shërbimit të Marinës 3000 m2
Gjatësia e Ujit të Brendshëm Kryesor 470 m
Pontonet lundruese Gjithsej 3,805 m2 pontone lundruese janë planifikuar në pellgun e marinës për të mundësuar ankorimin e varkave.

 

Kalaja e re lindore brenda marinës, pellgut dhe mureve të kalatës brenda vijës bregdetare kryesore ofron mbi 40 hapësira ankorimi të sigurta për super-jahte, të cilat përkufizohen si gjatësi mbi 20 m.

FACILITET

Furnizimme karburant

Ushqim dhe Pije

Asistencë 24 orë për jahtin

Siguri 24 orë në breg dhe në det

Ankorim për jahte dhe mega jahte

Vende ankorimi

Shërbim recepsioni

Pika e kontrollit kufitar

Klubi i Jahteve

Dyqane të ndryshme

Parkim dhe rrugë e dedikuar

Bare dhe Restorante

Shërbime të tjera

Sport për ekuipazhin

Plazh privat

Palestër për kapitenin