Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

Rezidenca

Një Rezidencë unike

Zgjidhni apartamentin tuaj në Vlora Marina, aty ku horizonti shkrihet me diellin, rrethuar nga parqet e gjelbëruara përreth dhe bluja e thellë e detit. Një depërtim arkitekturor, i cili harmonizon traditën dhe trashëgiminë me dizajnin bashkëkohor, duke ruajtur vlerat mesdhetare të tij. Vendi ideal për të jetuar dhe për të shijuar një stil të rafinuar jetese me të gjitha shërbimet e një cilësie të lartë në dispozicion, në një marinë ujore krejt unike.

Të jetosh buzë detit, në apartamentet Premium të Vlora Marina, të cilat ofrojnë një pamje që të lë pa frymë. Aty ku me një vështrim mund të admironi vijën që ndan Adriatikun nga Joni me ishullin e Sazanit përballë jush dhe gjithë gjirin e Vlorës. Një vend i mahnitshëm që do t'ju bëjë të ëndërroni larg, teksa shijoni natyrën nga veranda e apartamentit tuaj.

Apartamente me pamje nga deti

Parkim për çdo apartament

Standarde të larta ndërtimi

Hapësirë parkimi shtesë për apartamentet premium

Veranda me pamje të lirë

Vendosje e harmonizuar e ndërtesave

Hapësira të mirëorganizuara

Siguri 24 orë

Një shumëllojshmëri shërbimesh

Akses direkt në plazhin privat dhe në park

Një helipad i aksesueshëm lehtësisht nga aeroporti turistik i Vlorës

Akses direkt në rrugët kryesore

Tipologjitë e Apartamenteve

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds