Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

NJË VEND PËR TË PUSHUAR!

A keni ëndërruar ndonjëherë të arratiseni në një vend mesdhetar ku mund ta bëni njësh, ritmin e jetës suaj me qetësinë e detit? Të jetoni aventura të paharrueshme dhe të shijoni gjithë dimensionet e kulturës së tij?

Mikpritja “prehet” në zemër të Vlora Marina dhe ju do ta ndieni atë në çdo detaj të hoteleve tona. Një “arratisje” buzë detit ku mund të relaksoheni dhe t'i lini shqetësimet të treten larg me erën e ngrohtë dhe gjithashtu të ndieni ritmin e aventurave pa limit, teksa do të ndiheni si në shtëpi.

TË JETOSH EMOCIONIN E NJË AVENTURE TË PAFUNDME

Dy hotele 5*

Dhoma

Brand Apartamente

Sipërfaqje Totale

SHËRBIMET E HOTELEVE

SPA

Bare & Restorante

Pishinë

Qendër konferencash & salla mbledhjesh

Kazino

Parkim

Pamje panoramike

Rrugë e dedikuar për hyrjen në hotel

Brand rezidenca

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds