Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

Politikat e privatësisë së Vlora Marina

Vlora Marina të cilin këtu e tutje në tekst do t’i referohemi si (Ne) e konsideron privatësinë dhe mbrojtjen e të dhënave të klientëve tanë, si ato të korporatave dhe ato personale, të një rëndësie shumë të madhe. Për këtë ne marrim vazhdimisht masa të rrepta në kompaninë tonë për të mbrojtur sigurinë dhe integritetin e të gjithë informacionit.

Ligji kërkon që ne të ndërmarrim hapa specifikë në lidhje me përpunimin dhe mbrojtjen e të dhënave personale. Që ju të ndiheni të sigurt për të ndarë me ne informacion personal, kur komunikoni me ne dhe përdorni shërbimet tona, më poshtë do të gjeni të nënvizuara praktikat tona në lidhje me mbledhjen dhe përdorimin e të dhënave personale. Kjo politikë (së bashku me kushtet tona të përdorimit dhe çdo dokument tjetër të përmendur në të) përcaktojnë bazën mbi të cilën ne do të mbledhim, përdorim dhe përpunojmë të dhënat tuaja personale. Ju lutemi, lexojeni me kujdes Politikën e Privatësisë për të qenë të qartë mbi atë se si ne i trajtojmë të dhënat tuaja personale. Ju lutemi kontrolloni herë pas here këtë faqe pasi Politikat e Privatësisë mund të përditësohen/ndryshohen. 

Informacioni që ne mund të mbledhim prej jush:

Ne mund të mbledhim dhe të përpunojmë informacion rreth jush për:

  • Informacionin që ju jepni duke plotësuar formularët në faqen tonë të internetit dhe informacionin e dhënë në mënyrë fizike ose me çdo mjet tjetër duke dhënë: emrin tuaj; adresën e emailit; interesat; preferencat e marketingut dhe numrin e telefonit; Ky informacion mund të jepet kur jeni duke regjistruar të dhëna të caktuara, duke bërë transaksione me ne, duke u abonuar në shërbimet tona, në Newsletter ose kur kërkoni informacion;
  • Korrespondencë ose kontakte të tjera që mund të keni me ne;
  • Detajet e vizitave tuaja në faqen tonë të internetit, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, të dhënat e trafikut, hyrja në faqe ose të dhëna të tjera të komunikimit dhe burimet që ju aksesoni.

Informacioni që ju jepni do të përdoret për përpunimin e transaksioneve, por mund të përdoret gjithashtu për përpunimin e brendshëm të të dhënave, të tilla si përpilimi i informacionit statistikor në lidhje me interesat tuaja dhe përdorimi i faqes së www.vloramarina.com  As a service to you, we may also use this information to customize the content we offer on www.vloramarina.com

Kontakt

Nëse keni pyetje në lidhje me përdorimin dhe mbrojtjen e të dhënave tuaja personale, ju lutem na kontaktoni në sales@balfinrealestate.al