Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

2 + 1

Pamje nga Deti
Verandë: 28 m2
Sipërfaqe neto: 134 m2
Sipërfaqe Total: 161 m2
Shijoni elegancën e vërtetë me apartamentin tonë premium 2+1, që përmban një verandë dhe pamje fantastike të Detit Mesdhe. Kjo rezidencë unike ofron një eksperiencë të paharrueshme jetese, ku eleganca takon qetësinë. Me kujdes të veçantë ndaj detajeve dhe rezultate të larta, ky apartament është përkufizimi i sofistikimit dhe finesës.