Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

2 + 1

Pamje mes godine
Verandë: 28 m2
Sipërfaqe neto: 148 m2
Sipërfaqe Total: 168 m2
Hyni në një botë të rafinuar me apartamentin tonë premium 3+1, i cili ofron një verandë të gjerë dhe pamje frymëzuese të Detit Mesdhe. Ky apartament fin ju jep një hapësirë të madhe për të jetuar, me dizajn të veçantë arkitekturor dhe detaje elegante.

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds