Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

Apartamente

Zbuloni komfortin dhe stilin e apartamenteve me pamje nga deti

1+1

Pamje nga Qyteti

1+1

Pamje Qytet-Park

1+1

Mes Godinave

1+1

Pamje nga Deti

1+1

Pamje Det-Park

1+1

Pamje nga Deti

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds