Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

1 + 1

Pamje nga Qyteti
Verandë: 54 m2
Sipërfaqe neto: 87 m2
Sipërfaqe Total: 98 m2
Zbuloni maksimumin e jetesës premium në apartamentin modern 1+1. Me pamjet gjithëpërfshirëse të qytetit dhe një verandë private, kjo rezidencë vendos një standard të ri të klasit. Përjetoni maksimumin e jetesës së rafinuar dhe shijoni ambjentin perfekt.

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds