Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

1 + 1

Pamje Qytet-Park
Sipërfaqe neto: 95 m2
Sipërfaqe Total: 108 m2

Shijo apartamentin e klasit të parë 1+1 me pamje nga qyteti dhe parku. Kjo rezidencë elegante përmban një ndërthurje autentike të dizajnit dhe komoditetit. Hapni dritaren dhe shihni pamjet marramendëse të qytetit dhe hijeshinë e parkut, që krijojnë një atmosferë relaksuese dhe frymëzuese.

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds