Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

1 + 1

Mes Godinave
Sipërfaqe neto: 92 m2
Sipërfaqe Total: 104 m2

Shijoni një jetesë unike me apartamentin tonë të rafinuar 1+1. Kjo rezidencë e krijuar me kujdesin maksimal ndaj detajeve ofron një kombinim të harmonizuar të elegances dhe komoditetit.