Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

Përfitoni tani këtë bonus eksluziv.
Oferta është e limituar në kohë
Nëse bleni apartamentin tuaj sot, ju përfitoni direkt deri në 25.000€ vlerë për të paisur shtëpinë me elektroshtëpiake premium.

Përfitoni tani bonusin dhe shfrytëzojeni menjëherë për të blerë paisjet tuaja elektroshtëpiake nga markat e njohura ndërkombëtare Miele, Bosch, Samsung etj

EN
Kontakto tani!
Vetëm një sasi e limituar apartamentesh vijnë me këtë bonus.

sapo mori
në tjeTër kuptim!

sapo mori
në tjeTër kuptim!

Lokacioni

Pozicionuar vetëm 10 minuta larg Aeroportit të ardhshëm të Vlorës dhe tunelit të ri të Llogarasë, midis detit Jon dhe Adriatik, kjo marinë moderne është një gur i çmuar në Mesdhe në një zonë me një turizëm gjithnjë në zhvillim.
Pamje
mbresëlënëse
Zgjohuni nën melodinë e valëve, pamjeve mbresëlënëse, të detit, marinës apo kalasë. Ju garantojmë mëngjeset më të bukura për ditë pozitive dhe frymëzuese.
Marinë e klasit
botëror
Me mbi 400 vende ankorimi për jahte dhe megajahte, menaxhuar nga DMarin, Vlora Marina konkurron sot me marinat më të mira në Evropë.

Marriott
Hotel

Përjetoni një eksperiencë me 5 yje në Vlora Marriott Hotel, me apartamentet e branduara dhe një shëtitore buzë detit që ofron shërbime, argëtim, qendra sportive dhe edukative.
Trashëgimia
kulturore
Rrethuar nga 120 plazhe natyrore, zbuloni një vend të cilit natyra I ka falur plot pasuri nga monumentet e kultures, parqet e shumta e kalaja.
Investim i zgjuar
Përfitoni nga mundësia për një investim të zgjuar. Shfrytëzoni potencialin e zhvillimit të zonës dhe rritjen e vazhdueshme të vlerës së pronës në bregdet. Një shtëpi në Vlora Marina është një investim i sigurt për të ardhmen.
Vlora Marina ju ofron mundësinë të jeni pjesë e një marine të klasit botëror në zemër të Mesdheut dhe të përjetoni eksperiencën më të mirë të jetesës në bregdetin shqiptar.
Për më tepër ju përfitoni menjëherë një bonus deri në 25,000€ bonus për paisjen e shtëpisë me elektroshtëpiake premim nga brandet më të njohura ndërkombëtare me vetëm 50% pagesë. .
Mos e humbisni këtë mundësi!
Le të jetë Vlora Marina një fillim i ri për ju!
*Ofertë e limituar në kohë
Kontakto tani!
Vetëm një sasi e limituar apartamentesh vijnë me këtë bonus.

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds