Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

Korrik 20, 2022

Vlora Marina, projekti turistik që do të transformojë turizmin në vend


Vlora Marina është projekti më ri turistik që pritet t’i shtohet qytetit të Vlorës, me synimin kryesor për të sjellë një transformim të turizmit, jo vetëm në këtë zonë por në të gjithë vendin. Po çfarë është ky projekt? Vlora Marina është e organizuar në disa zona kryesore: Porti turistik i projektuar si një Marinë e klasit botëror me 438 vende ankorimi për jahte dhe mega jahte. Lungomare e cila do të jetë një shëtitore që do të shtrihet buzë detit duke lidhur shëtitoren ekzistuese me plazhin ranor dhe njësitë e shërbimit përgjatë shëtitores me dyqane, bare, restorante dhe hapësira të ndryshme për argëtim. Secila nga këto zona ka funksionin e vet por të ndërthurura së bashku përbëjnë një destinacion që do t’i ofrojë klientëve një mjedis plot gjallëri ku mund të zgjedhin midis disa komoditeteve dhe shërbimeve për ta shijuar me miqtë ose me familjarët e tyre. Falë pozicionimit strategjik, Vlora Marina do të ofrojë mundësinë e eksplorimit të bregdetit shqiptar nga turistët e huaj që do të zgjedhin vendin tonë për ta vizituar. Deri tani kjo alternativë nuk ekzistonte dhe kjo ka bërë që Shqipëria të mos jetë në hartën e destinacioneve të kësaj kategorie turistësh. Vlora Marina shumë shpejt jo vetëm do ta pozicionojë turzimin në vend në këtë këndvështrim por do të ndikojë edhe në zhvillimin ekonomik.