Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!

PRONA NË SHITJE

+355 69 801 4999

Nëse jeni të interesuar për hapësira për biznesin tuaj vetëm pak njësi kanë mbetur!Rreth Nesh

Vlora Marina

Rezidenca

Hotelet

MARINA

Shëtitorja

Investimet

Lajme & Evente

Kontakt

+355 69 801 4999

Qershor 30, 2022

Vlora Marina, një port turistik i munguar për qytetin

Jo vetëm gjatë stinës së verës por qytetin e Vlorës mund ta shijoni edhe gjatë stinës së dimrit. Vlora Marina, porti i ri turistik pritet ta rankojë atë në listën e qyteteve me turizëm gjatë gjithë vitit. Sipërmarrja më e re sfiduese në vetvete, premton një marinë të madhe moderne, ku do të ankorohen mjetet lundruese turistike, nga jahtet dhe megajahte. Sipas Ervin Bacaj i cili menaxhon këtë projekt, standardet do të jenë ndërkombëtare, por risi e mirëfilltë do të jenë shërbimet e larmishme që do të ofrohen në ambientet e Marinës pavarësisht stinëve. Në Vlora Marina do të ketë edhe hapësira për aktivitete kulturore dhe artistike në çdo periudhë si dhe funksionaliteti i saj do të jetë i ndërthurur me zhvillimin e zonës. “Qytetarët do të kenë mundësi të ndalen në Marinë, madje edhe të nisen me synim të përcaktuar dhe të bëhen pjesë e ngjarjeve që organizohen aty. Shërbimet si bare dhe restorante, por edhe gjithë të tjerat, do të jenë gjatë gjithë vitit në dispozicion të kujtdo që frekuenton bregdetin e jugut” – shprehet Menaxheri i projektit. Sipas Ervin Bacaj ky port turistik do të jetë në të njëjtat nivele me marinat në vendet e ndryshme të Europës dhe atyre në vendet fqinjë. Gjithçka është e realizueshme po të kemi parasysh se vlera e përgjithshme e investimit do të jetë 2,8 miliardë lekë, e shpërndarë në tre-katër vite, kurse të ardhurat që do t’i sjellë ekonomisë së qytetit kur të fillojë funksionimi do të jenë të konsiderueshme.